MELUR.COM
Email : support@melur.com

Laman utama |Siapa Kami | Produk | Buku | Komuniti |Buku pelawat |Sertai Kami |
Product information: Pokok ajaib Keterangan produk(product description)

Lihat Produk lain di katalog ( other products)
kod: 241
Pokok ajaib
Pokok ajaib atau buah ajaib kian popular di Malaysia kerana keunikannya.Benih yang telah stabil dalam polibag
maklumat lanjut ( more info)
RM 8.00
Bilangan stok( qty): Tiada stok buat masa ini

Related items
Beri Ulasan Produk ( send your product review)

Ulasan Produk(product Review)


Nama lain adalah Morus or Mulberry.

Sebagai pemanis. so sesuai untuk pengidap kencing mansi yang gian dgn gula. Pucuk berkhasiat untuk  darah tinggi...

from: toksabune@yahoo.com
~toksabune@yahoo.com

ape yg ajaibnya pokon ni....x nampak pon
~abuyunus

aik x nampak pon ajaib.
nampak macam pokok biasa jer.......
~minah rempit

sape2 yang sakit gigi cuba makan daun ni.satu lai cukup .rasakan keajaibannya.nape kat umah saya tu bila keluar buah je tak besar2.pokok elok jer.buah nya jadi ubat pelbagai penyaki.cuba ye..baru smalam tukar pasu.beli ngan harga 450
~sitizalehah@gmail.com

macam mana kami yang kat sabah nak membeli pokok2 yang terdapat dalam laman melur.com daripada pihak tuan.....
~melan_de03@yahoo.co.uk

kalau makan buah ajaib ni rasanya manis, lepas tu try makan buah yang masam terus jadi manis...betul...saya pernah makan buah ni...
~mjay

Boleh tau cara2 penjagaan pokok ni..& ada gambar buahnya tak?
~ruzie71@yahoo.com

mcm pokok pait je....
leh sembuh pyakit ape ek???
kalu wat ubatan leh laku ke jual???
~dyena_feldaherb

korang pya cwgan kt mn ek?
~ate

korang pya cwgan kt mn ek? d kwsn lmbh klang
~ate

kat sg buloh kan banyak, segar bugar lg @ tya je la nor ni.kt umah saya da besar, kerap berbuah.alhamdulillah.buah dia sedap, lps makan buah dia boleh pulak minum cuka, makan asam limau.terasa manisssssss j
~sitizalehah@gmail.com

Saya tanam pokok ajiab juga. Ada satu pokok hujung daun jadi kering sapa tau cara pemulihan pokok tersebut?

~wabillah

buah ajaib tidak sama dengan mulberi.
~noraida arifin

bukan mulberry. Ini sweetberry atau miracle berry. Asal dari afrika.
~Murad Jailani

bukan mulberry. Ini sweetberry atau miracle berry. Asal dari afrika.
~Murad Jailani

buah pokok ajaib ni sama ker ngan buah ajaib yg dlm citer CSI MIAMI tu? bila makan buah ni 10 saat kemudian makan bawang rase sedap bawang rase buah yg sedap...
samer ker? cam x percaya ader kat m'sia
~tweetycome_l@yahoo.com

slm. ni pkk ajaib kan kak nor? buah yg msk warna merah tp dlm satu bab lg dgn gmbr yg sama pkk ni dnamakn anak benih bunga cina kuning.
~sexy

salam, pokok ajaib ni masih xde stock lg ke,sy nak anak benih pokok ni tp sy sekarang kt penang, mcm mane ye
~akma