MELUR.COM
Email : support@melur.com

Laman utama |Siapa Kami | Produk | Buku | Komuniti |Buku pelawat |Sertai Kami |
Product information: Benih mulberi hitam Keterangan produk(product description)

Lihat Produk lain di katalog ( other products)
kod: 293
Benih mulberi hitam
Benih mulberi hitam yang sesuai dijadikan tanaman hiasan laman. selain dari buahnya yang manis dan sedap dimakan, mulberi juga mempunyai khasiat perubatan yang tinggi.
maklumat lanjut ( more info)
RM 5.00
Bilangan stok( qty): Tiada stok buat masa ini

Related items
Beri Ulasan Produk ( send your product review)

Ulasan Produk(product Review)


sepertinya tanaman yang menarik.
diindonesia ada tak?
~arie

mudah tak menjaganya?
~sarina

Saya pengeluar produk ubatan & kosmetik yg berasaskan pokok Mulberry (Bayam Batu). Dari pucuk hingga ke akar di ekstrak dijadikan Cream (Multi-Cream).. Khasiatnya utk Mengempiskan Perut, membakar & mencairkan lemak, memecahkan ketulan angin serta membuang lebihan air d dlm badan.. kaedah penggunaan dgn hanya SAPU pd tempat yang bermasalah. Jenama yg ada d pasaran IraHerbs. Skrg tgh promosi d Pesta Penang (Privilion PERDA)
~ANDIRA IRWANA

cream multipurpose ira tu pembohong je,
wife saya beli dah hampir 5 botol langsung takda kesan.
wahai saudara andira irwana, jangan lah membohongi sesama islam, buat la meniaga lain yang lebih berkat dari menipu.
yang jual cream tu pun badan macam tong mpsp je.
~shamsul bm

betul la apa yg shamsul kata,
saya ada beli sewaktu pergi giant sp baru2 ni, waktu tu iraherbs tgh buat promosi bawah perda. saya pun beli la cream multipurpose ira herbs tu nak try kempiskan perut saya. selepas 2 minggu perut saya tak kempis2 dan langsung takda perubahan.
saya pergi la kat giant sp tu kot2 yg jual tu ada kat situ, saya cerita la yg cream tu tidak menampakan perubahan walaupun sekecil kuman pada saya,
promoter yg gemuk tu kata kalau nak kurus beli la 100 botol, tentu kurus dia kata.
dari situ saya sedar yang saya dah kena tipu dek produk orang melayu yang kita nak tolong.
tapi yg saya heran tu, perda pun tolong iraherbs dan bagi peluang utk iraherbs tipu orang melayu lak tu.
saya betul2 geram dengan cream iraherbs tu.
sekarang ni semua produk herba saya tak berani nak guna, fobia dah.
member2 semua berhati2 la dengan produk iraherbs keluaran andira irwana.
kalau tak percaya cakap saya.
sila cari dan beli cream multipurpose iraherbs.
~abg mat tikam batu.

Saya pengguna produk IraHerbs, alhamdulillah ternyata ia amat berkesan pada diri saya. Kpd pengguna En Syamsul bm.. kalau produk tak berkesan secara logiknya org tak akan ulang beli sampai 5 botol. org akan cuba sebotol sahaja dulu.. nampak sangat tak cerdik!! Semua produk bagus cuma serasi atau tidak dgn kita. Orang yg berjaya hanya org yg berani mencuba.. bukan yg suka memburuk-burukkan usaha org.
~Dr Shukor Hosp.B.Pulau

salam,
saya dah beli pokok nie dr melor.com dah dkt 2 taun tapi sampai skrg nie x prnh dpt merasa buahnya...buahnya keluar byk tapi asyik gugur x smpt masak.kenapa yer?Mungkin ker yg pokok saya beli dulu hanya mengeluarkan bunga jantan saja?
~avia

pokok ni saya beli tahun lepas
tadi pagi baru merasa buah ni
rasa masam tapi masa rasa warna die merah lagi
mungkin bila dah hitam die manis kut
~Fairuz

Klu anda nak tahu, daun pokok beri ini ialah makanan ulat sutera. Pokok ini akan mengeluarkan buah hanya apabila dahan @ ranting dicantas dan mengeluarkan tunas yang baru. Buah beri hitam amat tinggi dgn kdgn anti-oksidan n amat baik utk kesihatan. Tiap2 hari sy akan makan buah ini samada dibuat juice atau makan begitu sahaja.
~Saha Eskay.

dah beli benih ni ..tp belum dpt lagi.. bile yerk nak dpt..
~fazrina

Saya ada tanam senang tumbuh. Tapi tak sempat makan hasil kerana tupai suka makan. Khasiat... entah. Dah lama tanam.
~safeiehashim @ yahoo,com